donderdag 23 juni 2011

Zilvertwitter 23/06/2011 (3)

# Peter Schiff (zie kenners) van het euro pacific capital fonds blijft bij zijn standpunt dat zilver naar 200$ gaat. Dagen zoals vandaag waar zilver kan gekocht worden tussen 30 en 35$ noemt hij een opportuniteit. Kopen op laagte heeft altijd meer opgebracht dan kopen op de top! Als zilver éénmaal de 50$ grens zal geslecht hebben, zal er geen houden meer aan zijn, aldus nog volgens Schiff.

#17u00 23/06: Vandaag lijkt de rust over. Aandelen kelderen evenzo alle edelmetalen. Zilver zakt zowel in dollar als in euro, maar door de stijgende dollar is de verzwakking in Euro minder erg. Het fenomeen dat er gevlucht wordt in de dollar in moeilijke tijden blijft voorlopig nog steeds overeind.

#Ondanks dat we gisteren wat meer op- en neergaande bewegingen bij zilver zagen dan de voorgaande dagen, eindigde de koers exact hetzelfde in dollars als de dag voordien. Het moet al heel lang geleden zijn dat zilver zo weinig van zijn plaats kwam. Enkel de euro/koers koers zorgde voor verschil in euro's voor zilver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten